13
ΦΕΒ

Λαζαρίδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
 
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Γερμανία, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε, ότι «βασικός σκοπός είναι να προωθήσουμε το δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και παράλληλα, να ενισχύσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας».
 
«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να καταστήσει σαφές» είπε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «σε όλες τις επαφές με ξένους ηγέτες, ότι η χώρα μπορεί να σταθεί γρήγορα στα πόδια της και να αποκτήσει μια ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική. Η σημερινή εικόνα δεν είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδος. Δεν είναι αυτές οι πραγματικές δυνατότητες που έχουν η χώρα και οι πολίτες της».
 
«Στο τέλος του 2014 τα πράγματα στη χώρα μας ήταν πολύ καλύτερα. Κι από ότι τα παρέλαβε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και από ότι τα έκανε ο κ. Τσίπρας. Καλό είναι αυτά τα θέματα να τα ακούν και ο κ. Φλαμπουράρης και ο κ. Τσίπρας, αλλά και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, γιατί αισθάνομαι, πάρα πολλές φορές, ότι ζουν σε άλλη χώρα» συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.
 
Για το εθνικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε: «Εμείς κοιτάμε μπροστά. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τη Συμφωνία Αλήθειας, που έχει καταθέσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να δώσει στον ελληνικό λαό φρούδες ελπίδες. Δεν πρόκειται να υποσχεθούμε 12 δισ. παροχές και να δώσουμε 9 δισ. φόρους. Θα πούμε 10 πράγματα και 10 θα κάνουμε. Να είναι βέβαιοι οι Έλληνες πολίτες, ότι εμείς δεν πρόκειται να κοροϊδέψουμε. Δεν πρόκειται να πούμε ψέματα, θα πούμε την αλήθεια».
 

Produced by