04
ΜΑΡ

Goody΄s ΑΕ: Ανάπτυξη δικτύου με νέα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό


 Τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη συνεχίζει η Goody΄s ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με την αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων Goody΄s και τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα Flocafe.

Το σχεδιασμό και τη λειτουργία νέως εστιατορίων Goody΄s και καταστημάτων Flocafe στους κύριους άξονες του οδικού χάρτη και σε επιλεκτικές περιοχές υψηλής πληθυσμιακής κάλυψης περιλαμβάνει η στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου, για το 2011. Παράλληλα, διερευνώνται ευκαιρίες για μετεγκαταστάσεις σε εμπορικά σημεία, με καλύτερες προοπτικές και χαμηλότερο κόστος ακινήτου.

Ήδη, είναι σε στάδιο κατασκευής νέα εστιατόρια Goody's και καταστήματα Flocafe στα ΣΕΑ Αλμυρού Βόλου (και στα δύο ρεύματα) και στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου (Κόρινθος, ρεύμα προς Τρίπολη), το νέο Goody's στη Νάουσα, ενώ αναμένεται το νέο F/B Blue Star Delos, που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο με εστιατόριο Goody's και 5 bar Flocafe. Τέλος, τον Απρίλιο του 2011, αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο Flocafe στο Βουκουρέστι (Ρουμανία), ενώ τον Ιούνιο το νέο Goody's στην Πάφο.

Σήμερα, λειτουργούν συνολικά 175 εστιατόρια Goody's σε Ελλάδα και Κύπρο και 90 καταστήματα Flocafe σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ουγγαρία.

Produced by