15
ΦΕΒ

Την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Μοσκοβισί


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί, κατά την οποία ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε την πρόταση του κόμματος του για έξοδο από την κρίση.

Συνεργάτες του κ. Μητοτάκης έκαναν εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».

Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση διάρκειας 15 λεπτών στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον κ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».

Produced by