16
ΦΕΒ

Μπαλαούρας: Να παραιτηθεί όποιος βουλευτής δεν ψηφίσει τα μέτρα


Την άποψη ποιος όποιος συνάδελφος του δεν ψηφίσει ενδεχόμενα νέα μέτρα θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του και να παραιτηθεί εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ.

«Οποιοδήποτε στέλεχος θεωρήσει ότι το πακέτο που έρχεται είναι ακραίο και δημιουργεί προβλήματα, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί από βουλευτής».

«Οι δανειστές είναι δανειστές, από την αρχαιότητα ήταν αδυσώπητοι και ήθελαν να στραγγαλίσουν τον δανειζόμενο, αυτό ισχύει και σήμερα. Υπάρχουν όμως διαβαθμίσεις στους δανειστές», ανέφερε ο κ. Μπαλαούρας και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί ως μια χώρα με τεμπέληδες και ανίκανους ανθρώπους, που χαίρονται τη ζωή σε βάρος των άλλων Ευρωπαίων. Μας δανείζουν, γιατί υπάρχει το πλαίσιο που δεν μπορούν να σπάσουν. 1,5-2 χρόνια προσπαθούσαν να επιβάλουν το Grexit, για να στείλουν ένα μήνυμα στους υπόλοιπους». 

«Ο Σόιμπλε, ανεξάρτητα από την Ελλάδα, έχει εμμονές, είναι ακραία νεοφιλελεύθερος και έχει τιμωρητική διάθεση», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε:

«Πλέον, η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης κι αυτό φαίνεται παντού, καθώς μεγάλο μέρος της ομάδας των δανειστών θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει προχωρήσει και έχει υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της»

Produced by