10
ΜΑΡ

Multirama: Επιχειρηματική δράση στη χρήση νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση


Στη 13η Διεθνή Έκθεση "Εκπαίδευση & Εργασία 2011" θα συμμετάσχει το δίκτυο καταστημάτων Multirama από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου στο πλαίσιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης στη χρήση νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο των καταστημάτων Multirama και να δουν από κοντά προϊόντα εκπαιδευτικής τεχνολογίας, που παρέχει η εταιρεία, όπως διαδραστικούς πίνακες, εκπαιδευτικό λογισμικό α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικές διατάξεις, κλπ. Επιπλέον, τα καταστήματα Multirama ως μέγας χορηγός θα προσφέρουν δώρα τεχνολογίας για τους νικητές του online παιχνιδιού, το οποίο θα διενεργηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, καθώς και τον εξοπλισμό, για να στηθεί μια πρότυπη ψηφιακή τάξη σ' ένα Δημοτικό σχολείο.

Η 13η Διεθνής Έκθεση "Εκπαίδευση & Εργασία 2011" πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα λάβουν μέρος εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, καθώς και προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών, για την οργάνωση και τη λειτουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ο κ. Κώστας Τσαγκανός, διευθύνων σύμβουλος των καταστημάτων Multirama, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή: "Στα Multirama είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσία μας στη συγκεκριμένη έκθεση, καθώς θεωρούμε την ποιοτική εκπαίδευση αγαθό, αλλά και εφόδιο, για το μέλλον της σημερινής νεολαίας. Γι' αυτό, άλλωστε, και δουλεύουμε συνεχώς για την εκτενέστερη ένταξη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση".

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έχει πρόσφατα συμμετάσχει σε δύο πιλοτικά έργα του υπουργείου Παιδείας για την προμήθεια διαδραστικών πινάκων σε Γυμνάσια και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε Δημοτικά σχολεία, που προκηρύχτηκαν από περίπου 1040 και 750 σχολικές Επιτροπές, αντίστοιχα, σ' όλη τη χώρα.Produced by