17
ΦΕΒ

Kathimerinotita.gr: Το... ταμείο του Φλαμπουράρη για την πρώτη εβδομάδα


Την αποτίμηση του έργου για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του kathimerinotita.gov.gr κάνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με τον υπουργό Επικρατείας να αναφέρει πως η νέα ιστοσελίδα «ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «υποβλήθηκαν στο σύστημα 862 θέματα, εκ των οποίων τα 839 αφορούσαν πραγματικά προβλήματα ή διορθωτικές προτάσεις και τα υπόλοιπα 23 τάσεις αρνητικής τοποθέτησης με διάφορα σχόλια.

Τη μερίδα του λέοντος αποσπούν τα θέματα που αφορούν το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το υπουργείο Οικονομικών για φορολογικές υποθέσεις και πληροφορίες συμμετοχής σε προγράμματα του ΕΣΠΑ και το υπουργείο Υγείας σχετικά με ελλείψεις σε ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό.
 
Παράλληλα σημαντικός αριθμός περιπτώσεων αφορά στην καθυστέρηση έκδοσης δικαστικών αποφάσεων, στην αποπληρωμή αποζημιώσεων αγροτών και πληγέντων από πάσης φύσεως καταστροφές, στη ρύθμιση πολεοδομικών ζητημάτων και στην πάταξη της εγκληματικότητας. Είναι αυτονόητο ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αιτήσεων αφορά χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης που αυτή την περίοδο γίνονται προσπάθειες να περιοριστούν στο ελάχιστο» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
Produced by