17
ΦΕΒ

J. Garner: κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον B. Affleck


Ενώ όλα τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να τα έχει αφήσει όλα πίσω και να κάνει νέα προσπάθεια να σώσει τον γάμο του -εν μέσω φημών ότι η ηθοποιός περιμένει το 4ο παιδί τους- έρχεται η είδηση από το US Weekly, που υποστηρίζει ότι σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, η Jennifer Garner κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο από τον Ben Affleck.

H Garner και ο Affleck, αποφάσισαν να χωρίσουν τον Ιούνιο του 2015, μετά από 10 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο set της ταινίας Pearl Harbor το 2001 και ερωτεύθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Daredevil, το 2003. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005 και έχουν τρία παιδιά.

Πρόσφατα, το RadarΟnline είχε δημοσιεύσει πως η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, ακυρώνουν το διαζύγιο τους, αφήνουν πίσω τους την ιστορία με την νταντά και συνεχίζουν τον έγγαμο βίο τους γιατί περιμένουν παιδί!

«Η Jen δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη» σημείωσε πηγή στο RadarOnline. «Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να παρτάρει και να πίνει ο Ben και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους». Τελικά τι από τα δύο ισχύει θα φανεί ξεκάθαρο στο μέλλον.

Produced by