21
ΜΑΡ

Στρατηγικοί στόχοι της Credit Agricole Life


Η δραστηριοποίηση στον τομέα παροχής συνταξιοδοτικών λύσεων αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της Credit Agricole Life για το 2011, όπως αναφέρθηκε σήμερα στη διάρκεια συνάντησης στελεχών της εταιρείας με δημοσιογράφους.

Η Credit Agricole Life, η οποία πρόσφατα μετονομάσθηκε από Emporiki Life, σχεδιάζει και διαθέτει τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα αποταμίευσης, επενδύσεων και προστασίας σε αποκλειστική συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα.

Σε δηλώσεις τπυ ο κ. Richard Sutton, διευθύνων σύμβουλος της Credit Agricole Life επισήμανε ότι οι αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα, αλλά και οι αλλαγές που προκύπτουν στο κοινωνικό-ασφαλιστικό σύστημα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, έχουν ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα την ελληνική ασφαλιστική αγορά.
 
"Στην Credit Agricole Life, έχουμε ήδη μία ισχυρή παρουσία στον τομέα παροχής ιδιωτικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, εφάπαξ και τακτικών καταβολών. Η περαιτέρω ενδυνάμωση της συγκεκριμένης προϊοντικής γραμμής έχει ως στόχο να καλύψει πρωταρχικά το υφιστάμενο πελατολόγιο της Εμπορικής Τράπεζας.Το 2011 συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες μας σε ένα δύσκολο περιβάλλον, με προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζουμε με γνώμονα πάντα την εκπλήρωση των υποσχέσεων μας στους πελάτες μας", πρόσθεσε.

Produced by