19
ΑΠΡ

Revoil: Έξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της


Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Τσοτύλι στο νομό Κοζάνης και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Νανόπουλου Δημήτριου.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Κ. Καραμανλή 36 στην περιοχή Λαγκαδά στο νομό Θεσσαλονίκης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Ζαχαρούδης Γεώργιος και Σία ΕΕ.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Ασκός Σώχου στο νομό Θεσσαλονίκης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Ατματζίδη Ιωακείμ.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Κυψέλης 67 στην Αθήνα, στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Πρωτόπαπα Μαρίας.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Ειρηνούπολη στο νομό Ημαθίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Γκαλιμάνη Νικόλαου.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Εσωβάλτα Κρύας Βρύσης στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Μπουγιακλή Μιχαήλ.

Η REVOIL ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά MOBIL. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.
Produced by