26
ΑΠΡ

Δέκα χρόνια παρουσίας στο Χ.Α για τον ΟΠΑΠ


 Η εισαγωγή των μετοχών του  ΟΠΑΠ στη χρηματιστηριακή αγορά έκανε την εταιρεία πιο ανταγωνιστική, τόνισε, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Χ.Α, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Γ. Σπανουδάκης, ενώ επισήμανε ότι σήμερα ο οργανισμός βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο και καλείται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα περίοδο που διαμορφώνεται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Ο κ. Γ. Σπανουδάκης σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ τόνισε ότι είναι θέμα αποκλειστικής αρμοδιότητας της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Σπανουδάκη, ο ΟΠΑΠ θα διεκδικήσει παρουσία στις νέες αγορές που θα διαμορφωθούν, όπως τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο και τα VLTs, αλλά και στο Ξυστό, ενώ ο οργανισμός θα αναζητήσει και ευκαιρίες για επέκταση στο εξωτερικό.

Επίσης ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ επισήμανε ότι υπερβαίνει τις αρχικές προσδοκίες η ανταπόκριση που τυγχάνουν τα τέσσερα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ που ξεκίνησαν δοκιμαστικά πριν από μερικές εβδομάδες και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον τζίρο στο β΄ τρίμηνο του 2011.

Produced by