18
ΜΑΡ

«Θα κερδίσουμε και στις εκλογές του 2019» υποστηρίζει ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ


Μέχρι το τέλος της τετραετίας οι πολίτες θα αντιληφθούν τις αλλαγές στην καθημερινότητας του, σύμφωνα με τον διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ... 

Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι αυτοί που θα εμπιστευτούν οι πολίτες και στις εκλογές του 2019 εξέφρασε ο Κώστας Ζαχαριάδης, με το διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγει με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στις φήμες περί πρόωρων εκλογών.

Όπως αναφέρει το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος στην εφημερίδα «Αξία», «η χώρα δεν κυβερνιέται με exit poll και δημοσκοπήσεις, αλλά με εκλογές» και προτρέπει τη ΝΔ «που ‘την πάτησαν' με τα exit poll το 2000 και τρεις φορές το 2015 με τις δημοσκοπήσεις, να είναι πιο συγκρατημένοι. Η αλαζονεία των δημοσκοπήσεων πληρώνεται… Όπως βλέπουμε κάθε μέρα, όλα μπορούν να αλλάξουν και μάλιστα με ταχύτητες που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Η εκτίμησή μου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας με σχέδιο και πρόγραμμα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και στις κάλπες του 2019».

Ακόμα, υποστηρίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μέχρι τότε «το ΑΕΠ θα έχει ανακάμψει, η ανεργία θα είναι πολύ κάτω από 20%, οι επενδύσεις θα έχουν αυξηθεί, οι αλλαγές στο σύστημα υγείας θα έχουν αρχίσει να αλλάζουν την καθημερινότητα…»

Produced by