20
ΜΑΡ

«Ύμνοι» Καμμένου για Καραμανλή, σφοδρή επίθεση κατά Μητσοτάκη


Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση Καραμανλή για δόλο, σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Η στρατηγική που έχει επιλέξει ο Πάνος Καμμένος σχετικά με τους επαίνους προς το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή διατηρείται μέσω άρθρου του υπουργού Εθνικής Άμυνας τη Δευτέρα.

Ο κ. Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οι διοι άνθρωποι που πολέμησαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή βρίσκονται σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της Νέας Δημοκρατίας, μετατρέποντας την παράταξη σε ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα ευκαιριακών καιροσκόπων, που δεν έχει ως συνεκτικό κρίκο των κώδικα ηθικής, αλλά τη μανία της εξουσίας για εξυπηρέτηση συμφερόντων και παιχνίδια εκβιασμών».

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «τη ΝΔ την αποτελείωσαν αυτοί που άνοιξαν την “κερκόπορτα” στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, αυτοί που ο Καραμανλής αποκαλούσε άκρα και δεν δεχόταν καν να συζητήσει μαζί τους. Την αποτελείωσαν αυτοί που επανέφεραν τους ακραίους νεοφιλελεύθερους τους οποίους ο Καραμανλής είχε διαγράψει».

Για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Καμμένος παρατηρεί ότι «σήμερα ουδείς δικαιούται να μιλήσει για δόλο, ακόμα και για τις κυβερνητικές αστοχίες εκείνης της εποχής».

«Αντίθετα», συνεχίζει, «η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση. Δικαίωση που φυσικά τρομάζει όλους αυτούς που σήμερα συνεργάζονται με όσους πλήγωσαν την πατρίδα και την παράταξη και, αντί να απολογούνται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη ακριβώς επειδή οι ίδιοι πρόδωσαν αυτόν τον κώδικα αξιών, εξαπολύουν επιθέσεις πολιτικού φαρισαϊσμού».

Produced by