20
ΜΑΡ

«Φώτα» Φίλη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ


Τα «φώτα» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ο Νίκος Φίλης, επισημαίνοντας όμως ότι ο ίδιος δεν έχει τροφοδοτήσει με σχετικές του δηλώσεις τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Ο  πρώην υπουργός Παιδείας, ο οποίος κατά καιρούς έχει «κατακεραυνώσει» πρωθυπουργό και κυβέρνηση για τις πολιτικές τους, οι οποίες δεν βασίζονται στις πεποιθήσεις της Αριστεράς, τάχθηκε πρόσφατα υπέρ της πρότασης του Πάνου Σκουρλέτη για διευρυμένη κυβερνητική πλειοψηφία ως προς το πακέτο Τόμσεν.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν πληγεί σκληρά από την κρίση. Βιάζονται, λοιπόν, όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών. Οι εξελίξεις θα συζητηθούν στην ώρα τους, στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με κοινή αγωνία και ευθύνη για την πατρίδα και τους πολίτες θα ληφθούν οι αποφάσεις. Για τον λόγο αυτό, δεν έχω κάνει καμία δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών σε κανένα μέσο ενημέρωσης, όπως τεχνηέντως με εμφανίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ», επισημαίνει, σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Φίλης.

 

 

Produced by