19
ΑΠΡ

Έξαλλος με την Angelina Jolie ο Brad Pitt


Αναζωπυρώνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt με την επιμέλεια των παιδιών τους να βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο. Αυτή την φορά οι ρόλοι αλλάζουν και είναι ο ηθοποιός εκείνος που κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για αμέλεια.

Την κόντρα πυροδότησε το ατύχημα που υπέστη η 8χρονη κόρη τους Vivienne.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το RadarOnline, η babysitter είχε βγάλει τα δίδυμα, Vivienne και Knox, για μία βόλτα με ποδήλατα στο Hyde Park του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, η Vivienne έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μεταλλική κουπαστή και δεν μπορούσε να σηκωθεί επί 10 λεπτά. Την ίδια ημέρα, η νεαρή babysitter, είχε εμφανιστεί με νοικιασμένο ποδήλατο, να μεταφέρει τον 8χρονο Knox, μέσα στο καλάθι για τσάντες, που έγραφε: «Προσοχή! Δεν είναι ασφαλές για παιδιά».

Η Angelina Jolie δεν ήταν εκεί, καθώς βρισκόταν σε μία ακόμα αποστολή, ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, δίνοντας ομιλία στην Γενεύη, στο γραφείο του Υπάτου Αρμοστή Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

Ο Pitt έγινε έξαλλος με όλα αυτά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει πόλεμο ενάντια και να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών.

Produced by