20
ΑΠΡ

Άγρια επίθεση Μπακογιάννη κατά Κουρουμπλή


Άγρια επίθεση κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος άφησε βαρύτατες αιχμές για το Σωματείο Αλληλεγγύης, που είχε δημιουργήσει η μητέρα της, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη με αναρτήσεις της στο twitter, ύστερα και από την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, η τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ ανέφερε πως «η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του.»

«Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος, όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη. 

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά.Και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια.», σημείωσε η ίδια.

Αναφερόμενη δε στην Εξεταστική για την Υγεία, που αναμένεται στη Βουλή, η κυρία Μπακογιάννη επεσήμανε ότι «μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;».

 


 


 


 


 


 


Produced by