20
ΑΠΡ

Τα «Φιλαράκια» γίνονται μιούζικαλ - παρωδία!


Δεκατρία χρόνια μετά το τέλος μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών και με τους φανατικούς οπαδούς να ζητούν όλο και περισσότερες ιστορίες από τους δημοφιλείς ήρωες Ρέιτσελ, Μόνικα, Τζόι, Τσάντλερ, Φοίβη και Ρος, οι δημιουργοί Μπομπ και Τόμπλι Μακ Σμιθ των επιτυχημένων μιούζικαλ-παρωδιών «90210!», «Καρντάσιαν» και «Bayside» ανέλαβαν να γράψουν το αντίστοιχο για τα «Φιλαράκια».

Και, όπως αποκαλύπτεται, στο μιούζικαλ εκτός από αυθεντικά καινούργια τραγούδια έχουν συμπεριλάβει και κάποια ήδη γνωστά, όπως τα «The one where we make a million dollars an episode», «The only coffee shop in New York», «Oh. My God. It's Janice!» και, φυσικά, το «We'll always be there for you».

Η υπόθεση του μιούζικαλ, όπως αναφέρει η espresso, που θα ανέβει στη Νέα Υόρκη θα εστιάζει στις παρασκηνιακές σχέσεις και τις προσωπικές ζωές των ηρώων, καθώς ελίσσονται στις παγίδες της δουλειάς, της ζωής και της αγάπης στο Μανχάταν του 1990. Αναμένεται δε να κάνει πρεμιέρα σε σκηνή εκτός Μπρόντγουεϊ το φθινόπωρο.

Produced by