21
ΑΠΡ

«Κόκκινη κάρτα» για Χούτο παρά το τρολάρισμα στην Λάουρα


Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

Μπορεί χθες το twitter να είχε "πάρει φωτιά" με τα posts εναντίον της Λάουρας και της υψοφοβίας της που η κρίση πανικού που της προκάλεσε δεν της επέτρεψαν να αγωνιστεί, ωστόσο ήταν τυχερή καθώς η ψηφοφορία του κοινού για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει είχε ήδη ολοκληρωθεί κι έτσι χθες το βράδυ από το Survivor έφυγε ο Λάμπρος Χούτος.

Οι διαρροές και τα posts των χρηστών των social media επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μία φορά και ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται πως τέθηκε εκτός παιχνιδιού λόγω της στενής φιλίας του με τον Στέλιο Χανταμπάκη που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα, οι Διάσημοι έχασαν για μία ακόμη φορά, η 3η τους σερί ήττα τις τελευταίες ημέρες με 10-8 έναντι των Μαχητών. Μάλιστα, το χθεσινό έπαθλο ήταν έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο όλοι οι παίκτες έχουν παραδεχτεί ότι είναι το πιο σημαντικό καθώς ακόμη κι αυτή η επαφή με τους συγγενείς και τους φίλους τους, τονώνει την ψυχολογία τους και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν στις αντίξοες συνθήκες και την πίεση του παιχνιδιού.

Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου που ήταν δύο πολύ δυνατοί παίκτες αγωνιστικά, είναι πλέον εμφανής στην ομάδα και οι παίκτες πρέπει να ανασυνταχθούν προκειμένου να επανέλθουν στις απαραίτητες νίκες.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος φάνηκε πολύ σοβαρός. Ο παίκτης σφάδαζε στον πόνο, οι γιατροί έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι.

Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά καθώς ο παίκτης θα χρειαστεί ξεκούραση μόλις 4-5 ημέρες έως ότου είναι έτοιμος να επανέλθει πλήρως στον στίβο μάχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του Συμβουλίου, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε στους παίκτες πως ντόπιοι ανέφεραν στην παραγωγή πως έχουν δώσει τρόφιμα σε παίκτες. Δύο φορές στην ομάδα των Διασήμων και μία φορά στην ομάδα των Μαχητών. Γεγονός που είναι ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού και εάν επαναληφθεί θα αναγκάσει την παραγωγή να προβεί σε τιμωρία.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκ μέρους των Μαχητών και ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκ μέρους των Διασήμων ανέφεραν πως επρόκειτο για ένα μικρό καρβέλι ψωμί και ένα σάντουιτς, τα οποία σαφώς δεν μπορούσαν να χορτάσουν τόσα άτομα, ωστόσο ακόμη και η μία μπουκιά που αντιστοιχούσε στον καθένα ήταν ικανή να βοηθήσει στην ψυχολογία τους.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην ένωση των δύο ομάδων σε μία, ο Σάκης Τανιμανίδης διευκρίνισε πως αυτό ουσιαστικά θα αφορά στην διαβίωση καθώς οι δύο ομάδες θα μένουν πλέον στην ίδια παραλία, όμως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες και θα μένουν σε δύο διαφορετικές καλύβες! Αλλαγή που φαίνεται μικρή, αλλά μάλλον δεν είναι καθώς για παράδειγμα στα έπαθλα φαγητού η μία ομάδα θα τρώει, ενώ η άλλη όχι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κοκκινάκης.

Παράλληλα, ενδεχομένως αυτή η αλλαγή να "εξυπηρετήσει" στις ψηφοφορίες, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως η μία ομάδα θα ψηφίζει τους παίκτες της άλλης προκειμένου να αποδυναμώσει τον αντίπαλο!

Produced by