21
ΑΠΡ

«Φέτα με τη Βασίλισσα» στο θέατρο Αριστοτέλειον


Αφού γύρισε ολόκληρη την Ελλάδα με το sold out stand up comedy show της “About Sex”, η Κατερίνα Βρανά φορά το στέμμα της και ταξιδεύει ξανά στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά το μεγάλο της hit, το διαχρονικό πλέον show της «Φέτα με τη Βασίλισσα». Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Μαΐου στο θέατρο Αριστοτέλειον.


Τι θα δείτε…
…τις «περιπέτειες» μιας Ελληνίδας κωμικού εκτός Ελλάδας.
Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, έχει ζήσει στην Ινδία και έχει κάνει παραστάσεις σε όλο τον κόσμο. Στο «Φέτα με τη Βασίλισσα», με όπλο της το αφοπλιστικό της χιούμορ, εξολοθρεύει προκαταλήψεις και ταμπού, γκρεμίζοντας κάθε πολιτιστικό στεγανό που χωρίζει τον Έλληνα από τον «ξένο». Μεταξύ άλλων εξετάζει καυτά θέματα, όπως ο καιρός και η διεθνής κουζίνα, η σωστή χρήση της τουαλέτας, αλλά και οι αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας. Και κυρίως επιχειρεί να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα: Αν είχες προσκεκλημένη τη Βασίλισσα, τι τυρί θα της προσέφερες;
Το «Φέτα με τη Βασίλισσα» ήταν sold out στα Φεστιβάλ Μελβούρνης, Αδελαΐδας, Μπράιτον και Εδιμβούργου, στο Ντουμπάι και σε δύο σειρές παραστάσεων σε Λονδίνο και Αθήνα.

Βιογραφικό
Η Κατερίνα Βρανά είναι Ελληνίδα κωμικός που ζει μεταξύ Λονδίνου κι Αθήνας και κάνει stand-up comedy στα Αγγλικά και στα Ελληνικά σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Οι σόλο παραστάσεις της «Φέτα Με Την Βασίλισσα» και "About Sex" έχουν γίνει sold out σε Λονδίνο κι Αθήνα, ενώ έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές σε διεθνή φεστιβάλ κωμωδίας, ανάμεσα στα οποία το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Μελβούρνης.
Το "About Sex" παίζεται για 2η σεζόν στην Αθήνα και είναι το πιο επιτυχημένο σόλο stand-up comedy show της Ελλάδας.
Η Βρανά είναι μια από τους ιδρυτές του Angel Comedy, ένα από τα πιο επιτυχημένα comedy club του Λονδίνου και επίσης άνοιξε και «τρέχει» και το μοναδικό comedy club στην Αθήνα, το Gazi Comedy Club.
Έχει κάνει ομιλία στο TEDx Thessaloniki, έχει εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο σε Αγγλία, Ελλάδα, Αυστραλία και στα Βαλκάνια, ενώ το CNN την κατέταξε στις 13 γυναίκες κωμικούς που πρέπει να δεις. Τον Δεκέμβριο του 2016 βγήκε 3η στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο στον Κόσμο».
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ίδια στην επίσημη σελίδα της www.katerinavrana.com

 

info
Φέτα με την Βασίλισσα
Θέατρο Αριστοτέλειον – Εθνικής Αμύνης 2
Τηλέφωνο | 2310 262 051
Παραστάσεις | Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Μαΐου, στις 21:00
Διάρκεια | 100 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια |10 ευρώ
Προπώληση | Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και στο ταμείο του Θεάτρου Αριστοτέλειον.

Produced by