21
ΜΑΡ

GOODY’S Α.Ε.: Δυναμική ανάπτυξη δικτύου Goody’s και Flocafé


H Goody’s Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, με την αλυσίδα εστιατορίων Goody’s και την αλυσίδα καφέ Flocafé, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα, λειτουργούν συνολικά 175 εστιατόρια Goody’s σε Ελλάδα και Κύπρο και 90 καταστήματα Flocafé σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ουγγαρία, τα οποία καθημερινά εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές. Η στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου Goody’s Α.Ε. για το 2011 περιλαμβάνει το σχεδιασμό και λειτουργία νέων εστιατορίων Goody’s και καταστημάτων Flocafé στους κύριους άξονες του οδικού χάρτη και σε επιλεκτικές περιοχές υψηλής πληθυσμιακής κάλυψης, ενώ παράλληλα διερευνώνται ευκαιρίες για μετεγκαταστάσεις σε εμπορικά σημεία με καλύτερες προοπτικές και χαμηλότερο κόστος ακινήτου.

Ήδη, είναι σε στάδιο κατασκευής νέα εστιατόρια Goody’s και καταστήματα Flocafé στα ΣΕΑ Αλμυρού Βόλου (και στα δύο ρεύματα) και στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου (Κόρινθος, ρεύμα προς Τρίπολη), το νέο Goody’s στη Νάουσα, ενώ αναμένεται το νέο F/B Blue Star Delos που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο με εστιατόριο Goody’s και 5 bar Flocafe. Τέλος, τον Απρίλιο του 2011 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο Flocafé στο Βουκουρέστι (Ρουμανία) ενώ τον Ιούνιο το νέο Goody’s στην Πάφο.

Οι σημαντικές αυτές επενδύσεις, μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία και σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον , αποδεικνύουν τη δυναμική της Goody’s Α.Ε. και ενισχύουν σημαντικά την παρουσία της στην αγορά εστίασης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Produced by