22
ΜΑΡ

Πάσχα στην Costa Navarino


H Costa Navarino και το The Westin Resort ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους επισκέπτες των ημερών του Πάσχα, αναβιώνοντας παραδόσεις της περιοχής, τοπικά έθιμα και συνταγές. Οι επισκέπτες στην Costa Navarino θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα μεγάλο πλούτο εθίμων –με ρίζες στα βάθη των αιώνων– που διατηρούνται ζωντανά στα περισσότερα χωριά της περιοχής.

Στην κεντρική πλατεία μέσα στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή που λειτουργεί στην Costa Navarino, ζωντανεύουν οι δραστηριότητες των ημερών. Στο γραφικό εκκλησάκι θα τελεστεί η Ιερά Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου τη Μ. Παρασκευή καθώς και η Αναστάσιμη Λειτουργία του Μ. Σαββάτου, ενώ το δείπνο που θα ακολουθήσει για τους επισκέπτες του The Westin Resort, θα περιλαμβάνει τα καθιερωμένα πιάτα της ημέρας.
Το εορταστικό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα στρώνεται από νωρίς το πρωί, ξεκινώντας με την αναβίωση του ψησίματος του Κλέφτικου.

Οι εορτασμοί συμπληρώνονται από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ποικιλία εδεσμάτων από πατροπαράδοτες και τοπικές πασχαλινές συνταγές, μαγειρική μπροστά στους επισκέπτες, ζωντανή μουσική και παραδοσιακές φορεσιές, στοιχεία που συνθέτουν αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις πασχαλινές επιλογές στο The Westin Resort καθώς και για τις ειδικές τιμές στις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 15 Απριλίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 27230.95000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.westincostanavarino.com/gr/easter_gr.

Produced by