27
ΑΠΡ

Herbalife: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας


Herbalife: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας

Ο κ. Μανώλης Λεοντζάκος, Country Director Greece & Cyprus της Herbalife International, μιλάει στο «Χρήμα» για τη «συνταγή» της Herbalife και την αποστολή της «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων».

Ποια είναι η Herbalife και ποια η «συνταγή» της;

Η Herbalife Ltd. είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και δικτυακού Μάρκετινγκ. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ροφήματα πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, προϊόντα ενέργειας, αλλά και προσωπικής περιποίησης. Η Herbalife διασφαλίζει την παγκόσμια αποστολή της «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων» προωθώντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου που φθάνει σχεδόν τα 2,3 εκατομμύρια ανεξάρτητους συνεργάτες σε περισσότερες από 75 χώρες. Για εκείνους που επιθυμούν να γίνουν ανεξάρτητοι συνεργάτες, η εταιρία προσφέρει επίσης μία οικονομικά πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική ευκαιρία.

H συνταγή επιτυχίας της Herbalife, είναι το γεγονός πως οι πελάτες μας έχουν στην διάθεση τους μια ευρεία σειρά επιστημονικά τεκμηριωμένων προϊόντων διατροφής και περιποίησης μέσα από την προσωπική εξυπηρέτηση των ανεξάρτητων συνεργατών της Herbalife.

Σε μία εποχή που πολύς λόγος γίνεται για την υγιεινή διατροφή, αλλά και συνεχώς αποκαλύπτονται διατροφικά σκάνδαλα, ποια είναι η εγγύηση ποιότητας της Herbalife;

Η Herbalife δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας συνδυάζει την εμπειρία των ειδικών της ίδιας της εταιρίας με μία ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων και καταξιωμένων ιατρών. Η συγκεκριμένη ομάδα υποστηρίζεται επίσης από την Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής (NAB) η οποία αποτελείται από ειδικούς στον τομέα της διατροφής, περιλαμβάνοντας και τον Lou Ignarro, Ph.D., βραβευμένο με Βραβείο Νόμπελ το 1998. Πρόεδρος του συμβουλίου είναι ο Dr. David Heber Μ.D, PhD, καθηγητής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA).

Τρεις κλινικές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του βασικού μας προϊόντος, το Ρόφημα Formula 1 και μια κλινική μελέτη μόλις ολοκληρώθηκε σχετικά με το προϊόν Niteworks.

Ως αποστολή της Herbalife περιγράφεται το «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων». Πώς το καταφέρνει αυτό; Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου;

Το όραμα της Herbalife είναι να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων προσφέροντας την καλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία στον κλάδο της άμεσης πώλησης και τα καλύτερα προϊόντα διαχείρισης βάρους σε όλο τον κόσμο. Η Herbalife αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από τα προγράμματα υγιεινής διατροφής και διαχείρισης βάρους που διαθέτει. Οι ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων που άλλαξε η ζωή τους μέσα από ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα ελέγχου βάρους είναι αμέτρητες. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η Herbalife προσφέρει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό πλάνο αμοιβών μέσω της επιχειρηματικής ευκαιρίας που προσφέρει.

Produced by