13
ΔΕΚ

Με πέντε νομοσχέδια στην ατζέντα συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό


«Φορτωμένο» είναι το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, καθώς μετά τη συνάντηση που θα έχει το πρωί με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με αντικείμενο πέντε νομοσχέδια.

Ειδικότερα, θα συζητηθούν τα εξής νομοσχέδια:

- "Αναμόρφωση Δικαίου του Ανταγωνισμού" και "Απλοποίηση Αδειοδότησης Τεχνικών Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων, Μεταποιητικών Δραστηριοτήτων, Επιχειρηματικών Πάρκων και λοιπές διατάξεις", του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

-"Εξυγίανση, Αναδιάρθρωση και Ανάπτυξη των Αστικών Συγκοινωνιών Περιφέρειας Αττικής", του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα, καθώς επίσης και εκείνο για τις "Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις", του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδ. Λοβέρδου.

Ακόμη, θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή για την "Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/115/ΕΚ «σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη μέλη για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών» και λοιπές διατάξεις".

Produced by