10
ΙΑΝ

ΕΣΕΕ: Στο τραπέζι η λειτουργία των καταστημάτων ορισμένες Κυριακές


Το άνοιγμα των καταστημάτων την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο, μια με δύο ώρες αργότερα (περίπου κατά τις 11 το μεσημέρι) με συνεχές όμως ωράριο, τις τέσσερις περιόδους προσφορών κατά τη διάρκεια του έτους καθώς και το άνοιγμα των καταστημάτων δύο Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα και μια πριν από το Πάσχα επιδιώκει η ΕΣΕΕ.


«Καλύτερα να ανοίγουν λίγο αργότερα τα πρωϊνά παρά να είναι κλειστά τα καταστήματα στις παραγωγικές ώρες», υποστήριξε ο πρόεδρος της, κ. Κορκίδης. Η Συνομοσπονδία προσπαθεί να προλάβει να αναμορφώσει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων πριν την έναρξη λειτουργίας του πρώτου «εκπτωτικού χωριού» στην Παιανία.


Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της συνομοσπονδίας ανέφερε ότι οι χειμερινές εκπτώσεις προτείνεται να ξεκινούν την 1η Ιανουαρίου και να διαρκούν για ένα μήνα, τα δεκαήμερα προσφορών να πραγματοποιούνται στο τέλος κάθε εποχής , τα μαγαζιά να ανοίγουν λίγο αργότερα το πρωί - ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής - καθώς έχει διαπιστωθεί μειωμένη εμπορική κίνηση τις πρώτες ώρες λειτουργίας των καταστημάτων τα πρωινά ενώ γνωστοποίησε ότι στις 24 του μήνα θα γίνει συνεδρίαση του ΔΣ με τη συμμετοχή του ΣΕΛΠΕ για να συζητηθούν όλα τα θέματα

Produced by