16
ΦΕΒ

Πεταλωτής: «Κλείνει κάθε παράθυρο πώλησης δημόσιας γης»


«Κλείνει κάθε παράθυρο πώλησης δημόσιας γης» με την νομοθετική πρωτοβουλία για απαγόρευση δια νόμου της πώλησης της ελληνικής γης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής.


«Δεν πουλάμε γη, αυτό είναι ξεκάθαρο» και χαρακτήρισε ως ψευδή τα όσα υποστηρίζει η ΝΔ .

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πολιτικό αναλφαβητισμό της ΝΔ. «Πρέπει να μάθουν να διαβάζουν τους νόμους», «είναι στοιχειώδη νομικά πρωτοετούς φοιτητή» συμπλήρωσε.

Το δίκαιο αναγκαστικής κατάστασης προφυλάσσει την δημόσια γη ,σημείωσε ο κος Πεταλωτής.

Ο κος Πεταλωτής όπως κάλεσε την ΝΔ να σταματήσει τον εκφοβισμό γιατί όπως είπε δεν την βοηθά να βγει από τα αδιέξοδα της. Και έθεσε το ερώτημα « Τι θα πράξει η ΝΔ έναντι της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης; Θα υπερψηφίσει ή μήπως και πάλι θα κρυφτεί στα δύσκολα?»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε πως «η χώρα θα προστατεύεται από νέα βατοπέδια και μέσω μισθώσεων θα προφυλάσσεται η δημόσια περιουσία σημειώνοντας πως δεν μιλάμε για μισθώσεις 99 χρόνων», «αυτό είναι απόρρητο» , δήλωσε.


Όταν ρωτήθηκε για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και αν εχει ανακοινωθεί ο τερματισμός του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για φήμες που δεν έχουν σχέση με την ελληνική πλευρά . "Να δούμε, είπε, την ρώσικη πλευρά, η δική μας τοποθέτηση είναι πάγια".


Produced by