13
ΔΕΚ

Βαρύ κλίμα για τη Λούκα


Βαρύ είναι το κλίμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ , για την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη.
Οι προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει τις προηγούμενες ημέρες σε σχέση με την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα για τις αλλαγές στα εργασιακά, που διαψεύστηκαν τελικά από το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πολλές πλευρές, με τους πιο “σκληρούς” να ζητούν το… κεφάλι της υπουργού.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης , στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν μάσησε τα λόγια του και τα… έχωσε στην υπουργό Εργασίας, αφήνοντας εμμέσως αιχμές και για τον πρωθυπουργό, σε ό,τι αφορά την έλειψη συντονισμού και ενημέρωσης στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Το τελευταίο που θα ήθελε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει της κρίσιμης αυριανής ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, είναι οι ενδοκυβερνητικές έριδες. Μετά την ψηφοφορία, όμως, κανείς δεν ξέρει τί μέλλει γενέσθαι…
Produced by