11
ΙΑΝ

Αν δεν τον φάει τώρα, δεν θα τον φάει ποτέ!


Σημαία έκαναν, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ , οι εχθροί και οι... άσπονδοι φίλοι του Θεόδωρου Πάγκαλου το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το οποίο έκανε λόγο για «βασιλική διαμονή» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της συζύγου του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «King George», στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι περισσότεροι από όσους επικαλούνται το δημοσίευμα, εκτιμούν ότι αυτό αποτελεί μία «χρυσή» ευκαιρία για να «φάει» ο πρωθυπουργός τον κ. Πάγκαλο από τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Όπως σημείωναν με νόημα οι... σύντροφοι του κ. Πάγκαλου, αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν «φάει» τώρα τον αντιπρόεδρο, δεν θα τον φάει ποτέ! Πάντως όλο και πιο πολλά στελέχη της κυβέρνησης δεν κρύβουν τη ενόχλησή τους για τους χειρισμούς και τις παρεμβάσεις του αντιπροέδρου.

Εκτιμούν, μάλιστα, ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, γι’ αυτό πετάνε το… μπαλάκι στο Μαξίμου . Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης , με συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» έστειλε μήνυμα, τονίζοντας ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού ο… χειρισμός του αντιπροέδρου.
Produced by