11
ΙΑΝ

Η λάσπη στον ανεμιστήρα


Πάνω από είκοσι είναι οι πρώην υπουργοί και βουλευτές που ακούγονται ως «ύποπτοι» στα δημοσιογραφικά γραφεία, σε σχέση με τον έλεγχο που κάνει το ΣΔΟΕ στα «πόθεν έσχες» πέντε πολιτικών προσώπων.

Το θέμα έχει πάρει ευρύτατες διαστάσεις μετά το σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», αλλά και μετά τα όσα είπε μιλώντας την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης. Βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος αρκετοί έχουν εξαπολύσει πόλεμο λάσπης εναντίον αντιπάλων τους. Σπέρνουν στην πιάτσα ονόματα πολιτικών τους αντιπάλων, λέγοντας ότι τους ψάχνει ο κ. Καπελέρης.

Όσοι ακούνε το όνομα τους δεν έχουν και πολλά περιθώρια αντίδρασης για να προστατευθούν από τη λάσπη που έχει μπει απ’ ό,τι φαίνεται στον ανεμιστήρα, κυρίως λόγω του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία κατά των πολιτικών. Για να σταματήσει να δουλεύει ο ανεμιστήρας μία λύση υπάρχει: Να τελειώσει γρήγορα τη δουλειά του το ΣΔΟΕ για να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των πολιτικών που πλούτισαν «εμπορευόμενοι» τα αξιώματα τους.

Produced by