01
ΦΕΒ

Νέα ηχηρή παρέμβαση Κρανιδιώτη


 Ποικίλες αντιδράσεις στο εσωκομματικό σκηνικό της Ν.Δ. –και όχι μόνο– προκαλεί η νέα παρέμβαση του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης με συνέντευξη που έδωσε στη «Real News».

Ο γνωστός δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, που θεωρείται από πολλές πλευρές ότι λειτουργεί ως «λαγός» για αποφάσεις και πρωτοβουλίες του προέδρου της Ν.Δ., πέρα από την επίθεση που έκανε στη Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας τη Δημοκρατική Συμμαχία «αμελητέα ποσότητα» και «στατιστικό λάθος», επιχείρησε να βγάλει τον κ. Σαμαρά από το «κάδρο» των ευθυνών της κυβέρνησης Καραμανλή, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη κάνει αυτοκριτική και μάλιστα για πράγματα που δεν τον αφορούν, δεν μετείχε σε αυτά».

Όπως είπε ο κ. Κρανιδιώτης, «η ‘‘ενοχική Δεξιά’’ τελείωσε (...). Είναι πια μια άλλη εποχή και θα είναι μια άλλη διακυβέρνηση». Παράλληλα, έστειλε μήνυμα σε όσους πρώην «γαλάζιους» υπουργούς κατηγορούνται για συμμετοχή σε σκάνδαλα, λέγοντας ότι ο κ. Σαμαράς «δεν χαρίστηκε και δεν θα χαριστεί σε κανέναν».
Produced by