01
ΦΕΒ

Στην αντεπίθεση ο Γ. Αλογοσκούφης


Στην αντεπίθεση με την ευκαιρία της εμπλοκής του ονόματος του στο πόρισμα της Siemens πέρασε o Γ. Αλογοσκούφης. Μιλώντας στον Real Fm, αφού χαρακτήρισε «γκάφα ολκής» την εμπλοκή του ονόματός του στο πόρισμα από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι αν η κυβέρνηση δεν καθυστερούσε στη λήψη μέτρων θα μπορούσε να έχει αποφύγει το μνημόνιο , το οποίο πάντως όπως ανέφερε, έχει και θετικά στοιχεία.

Ανεβάζοντας τους τόνους της κριτικής του χαρακτήρισε «εγκληματικό» αυτό που συμβαίνει σήμερα με τη φορολογία, ενώ τόνισε πως καθώς το μνημόνιο βρίσκεται υπό συνεχή διαπραγμάτευση, πρέπει να μπουν σωστές προτεραιότητες, γιατί «αν δεν υπάρξει ανάκαμψη, είναι πολύ δύσκολο να περιορίσουμε τα ελλείμματα».

Τέλος κληθείς να κάνει την αυτοκριτική του για την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Οικονομίας, ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε ότι έχει μετανιώσει που δεν υπήρξε πιο έντονος και επίμονος τόσο στους ρυθμούς των μεταρρυθμίσεων όσο και στα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν, αν και όπως είπε, είχε κάνει προτάσεις, οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν.
Produced by