08
ΦΕΒ

Άναψε φωτιές ο Mητροπολίτης


Φωτιές άναψε με όσα είπε στη διάρκεια κηρύγματός του για αυτά που συμβαίνουν στον Έβρο, ο Mητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. Μιλώντας καθαρά και χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο ιεράρχης κατήγγειλε όλους τους περιφερειάρχες που πέρασαν έως σήμερα από τη Θράκη ως «μιζαδόρους» και πρόσωπα που «σκότωσαν» κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια στην περιοχή.

«Οι περιφερειάρχες και οι περί αυτούς σύμβουλοι σκότωναν τραγικά κάθε αναπτυξιακό νόμο, επειδή όποιος επενδυτής ερχόταν στην περιφέρεια ζητούσαν προσωπικά να τους δώσει μίζες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Άνθιμος, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι και από τον ίδια ζήτησαν «μίζα» 100.000 ευρώ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από τα όσα είπε ο Μητροπολίτης υπάρχει έντονη κινητικότητα από την πλευρά της Δικαιοσύνης, προκειμένου να κληθεί ο κ. Άνθιμος για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα κατήγγειλε. Από την πλευρά τους, οι περιφερειάρχες που πέρασαν από την περιοχή έχουν ζητήσει να πληροφορηθούν όλο το περιεχόμενο των καταγγελιών του Μητροπολίτη, ώστε να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στο θέμα αυτό.
Produced by