15
ΦΕΒ

Βγήκε στο «αντάρτικο»


Τη σημαία της… επανάστασης κατά της κυβέρνησης σήκωσε για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ , Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Με ανακοίνωσή του, ξεσπάθωσε εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και άλλων κυβερνητικών στελεχών, καλώντας τους να πουν στον ελληνικό λαό τί υπέγραψαν. Απευθυνόμενος, δε, στον πρωθυπουργό, τον καλεί να αναλογιστεί τις ευθύνες του, γιατί ακόμα και σήμερα «εμπιστεύεται ένα προβληματικό και αποτυχημένο οικονομικό επιτελείο», που λειτουργεί όχι προς το συμφέρον της χώρας, αλλά «πλήρως συντεταγμένα προς τις διαταγές των υπερατλαντικών αφεντικών του».

Όμως το «μαστίγωμα» της Αριστερής Πρωτοβουλίας κατά της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης δεν σταματά εδώ. Χαρακτηριστικά, ο κ. Παναγιωτακόπουλος σημειώνει: «Πρέπει να υπάρξει υπεύθυνη κυβερνητική ομάδα, νομιμοποιημένη. Δεν χρειάζονται πλέον άκαπνοι υπουργοί , αλλά συνειδητοί και δόκιμοι, που θα συνεργαστούν μαζί με το λαό για το λαό.

Η χώρα χρειάζεται υπουργούς μακράς πνοής και όχι πολιτικούς μιας χρήσης. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αντιδράσει, τα μέλη και τα στελέχη του οφείλουν να υπερασπιστούν το δημόσιο πλούτο της χώρας, οφείλουν να υπερασπιστούν την ιστορία του Κινήματος ενάντια σε όσους, εμφανιζόμενοι ως αλεξιπτωτιστές τα τελευταία χρόνια, είναι έτοιμοι να πουλήσουν αντί πινακίου φακής τα οράματα και τις ιδέες του λαού μας».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ. Αν δεν εισακουστούν οι εισηγήσεις του, ετοιμάζεται για νέο αντάρτικο!

Produced by