18
ΦΕΒ

Καραμανλής: Δεν μου πάει η Προεδρία της Δημοκρατίας…


Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το νέο γύρο φημών περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Συνεργάτες και συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού επιχείρησαν σήμερα να βάλουν τέλος στη συζήτηση που τροφοδοτήθηκε και από στελέχη της Ν.Δ. μέσω, κυρίως, ραδιοφωνικών τους συνεντεύξεων. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «ο πρώην πρωθυπουργός σέβεται το αξίωμα, το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και όλους όσοι τον έχουν υπηρετήσει. Όμως, είναι αξίωμα που σε καμία περίπτωση δεν τον ενδιαφέρει και δεν του πηγαίνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι όλη αυτή η συζήτηση έχει ως στόχο να τον «απομακρύνει» από την κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ συνεργάτες τους «δείχνουν» ως εμπνευστές αυτής της προσπάθειας στελέχη της Ν.Δ. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η απόφαση του Κ. Καραμανλή να παραβρεθεί στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. αποτελεί «απάντηση» σε όσους επιθυμούν να τον δουν… παροπλισμένο.


Produced by