22
ΦΕΒ

Ετοιμάζει προσωπική απάντηση


Χτύπημα κάτω από τη μέση θεωρούν στο Μαξίμου τα όσα είπε ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, σχετικά με αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου για παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009.

Η προσπάθεια του κ. Στρος Καν να απαλύνει τις εντυπώσεις κάνοντας λόγο για δύο «φιλικές συζητήσεις» που είχε µε τον Έλληνα πρωθυπουργό, δεν έχει ικανοποιήσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον και για το λόγο αυτό, πέρα από την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το θέμα, αναμένεται το επόμενο διάστημα προσωπική απάντηση από το Γιώργο Παπανδρέου.

Στο Μαξίμου θεωρούν ότι σε μία εξαιρετικά κρίσιμη για την κυβέρνηση περίοδο στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο, η «αποκάλυψη» του επικεφαλής του ΔΝΤ επιφέρει καίριο πλήγμα στην εικόνα του κ. Παπανδρέου, καθώς δίνει τροφή στην αντιπολίτευση να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του με βάση το γεγονός ότι το Δεκέμβριο του 2009, μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ , ο πρωθυπουργός απέκλειε την προσφυγή στο ΔΝΤ…
Produced by