08
ΜΑΡ

Τα πήρε ο Σημίτης!


Έντονο παρασκήνιο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πολίτες, έξω από το σπίτι του Κώστα Σημίτη. Πληροφορίες ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό ενοχλημένο από το γεγονός ότι η κυβέρνηση άργησε να πάρει θέση κατά της συγκέντρωσης, η οποία ήταν γνωστό ότι θα γίνει τουλάχιστον μία εβδομάδα πιο πριν.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Σημίτης δεν ικανοποιήθηκε ούτε από την… ένταση της αποδοκιμασίας που εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και από το γεγονός ότι από την παραμονή της συγκέντρωσης η Αθήνα είχε γεμίσει με αφίσες που καλούσαν τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.

Ο κ. Σημίτης φέρεται να επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, από τον οποίο ζήτησε να «κατεβάσουν» τις αφίσες συνεργεία του δήμου. Εκ του αποτελέσματος, ωστόσο, φαίνεται ότι ο κ. Καμίνης δεν… βιάστηκε ιδιαίτερα να ικανοποιήσει το αίτημα του πρώην πρωθυπουργού, γεγονός που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και του Μαξίμου , καθώς δεν είναι η πρώτη φορά στην έως τώρα σύντομη θητεία του δημάρχου, που βγάζει την… ουρά του έξω από ένα θέμα στο οποίο εμπλέκεται και η κυβέρνηση.
Produced by