12
ΑΠΡ

Ετοιμάζει παρέμβαση;


Φουντώνουν οι φήμες και τα σενάρια για δημόσια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το αμέσως προσεχές διάστημα, πιθανότατα μετά το Πάσχα.

Τροφή στις φήμες δίνουν δημοσιεύματα στον Τύπο και το Διαδίκτυο, που κάνουν λόγο για κινητικότητα στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και για επαφές με πολιτικά στελέχη, δημοσιογράφους και εκδοτικά συγκροτήματα, προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο επικοινωνιακό περιβάλλον για μία παρέμβαση του κ. Καραμανλή.

Κάποιοι, μάλιστα, δεν θεωρούν άσχετο με αυτή την προσπάθεια το πρόσφατο εκτενές δημοσίευμα σε πολιτικό περιοδικό, των διαρροών τηλεγραφημάτων της Aμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, στα οποία καταγραφόταν η δυσαρέσκεια των ΗΠΑ για τα «ενεργειακά ανοίγματα» της κυβέρνησης Καραμανλή στη Ρωσία και για τη σχέση του πρώην πρωθυπουργού με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν . Συνομιλητές του κ. Καραμανλή εκτιμούν ότι τόσο αυτές οι αποκαλύψεις όσο και η κατάσταση που διαμορφώνεται στην οικονομία, δικαιώνουν τον πρώην πρωθυπουργό, που είχε μιλήσει εγκαίρως για τη δυσάρεστη αλήθεια.
Produced by