12
ΑΠΡ

Επιμένει στην ανάγκη συνεννόησης


Την ανάγκη «επαναστατικής ρήξης με το παρελθόν» τονίζει με άρθρο της, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επιμένει στην επιλογή της εθνικής συνεννόησης ως μοναδικής λύσης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Στελέχη από πολλές πλευρές σημειώνουν ότι η κα Μπακογιάννη έχει «μυριστεί» τις επερχόμενες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για να είναι μέσα στο παιχνίδι της επόμενη μέρα.

Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, μιλάνε για «μονόδρομο» για την πρώην υπουργό, εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών που δίνουν στο κόμμα της οι δημοσκοπήσεις.
Όπως λένε, μοναδική επιλογή της είναι να παίξει το «χαρτί» της συνεννόησης, προσδοκώντας στους απογοητευμένους από τη σκληρή αντι-μνημονιακή γραμμή Σαμαρά ψηφοφόρους της Ν.Δ. Πάντως η κα Μπακογιάννη εμφανίζεται αποφασισμένη να επιμείνει σε αυτή τη γραμμή και τη θέση της θα καταθέσει και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί εντός της εβδομάδας.
Produced by