19
ΑΠΡ

Δεν την θέλουν απέναντι…


Με μεγάλη προσοχή παρακολουθεί το Μαξίμου τις κινήσεις της Βάσως Παπανδρέου, μετά τις ανοιχτές διαφοροποιήσεις της σε κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης, με αποκορύφωμα την πρότασή της για άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Αν και ο Γιώργος Παπανδρέου απέρριψε μετ’ επιτάσεως αυτή την πρόταση, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ , το περιβάλλον του πρωθυπουργού στέκεται ιδιαίτερα στον τρόπο και το χρόνο των παρεμβάσεων της πρώην υπουργού, καθώς δεν την αντιμετωπίζει ως άλλον έναν «αντάρτη» βουλευτή.

Ο ρόλος που έπαιξε η κα Παπανδρέου την περίοδο της διαδοχής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όταν στήριξε τον Κώστα Σημίτη, αλλά και η στάση της έναντι του πρώην πρωθυπουργού λίγο πριν παραιτηθεί από την ηγεσία του Κινήματος, έχουν δείξει ότι η Βάσω είναι «παίκτης» μεθοδικός, που δεν αφήνει πολλά πράγματα στην τύχη. Γι’ αυτό και στο Μαξίμου προτιμούν να συνεχίσει απλώς να καταθέτει διαφορετικές απόψεις, παρά να αναλάβει πρωτοβουλίες που μπορεί να αλλάξουν τις εσωκομματικές ισορροπίες…

Produced by