05
ΙΑΝ

Προβολή των βραβευμένων ταινιών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας


Τις βραβευμένες ταινίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Ξάνθης, από τις 15 έως τις 23 Ιανουαρίου.

Το "Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο" διοργανώνει η Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης, στον πολυχώρο του καφέ "Φίλοιστρον".

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει την προβολή των ντοκιμαντέρ "Περίπτωση Ευρυδίκης" του Φρέντυ Βιανέλλη, "Λεηλατώντας μια ματωμένη χώρα" του Τάκη Παπαγιαννίδη, "Τίτος, ποιητής σε επισφαλή ισορροπία" του Νίκου Χρυσικάκη, "Γάζα ερχόμαστε" των Γιώργου Αυγερόπουλου και Γιάννη Καρυπίδη, "Η Νύφη του καθρέφτη" της Δέσποινας Πανταζή και "Σαν τον αέρα που αναπνέω... μουσικοί του κόσμου στην Κρήτη" του Γιώργου Ζέρβα.

Επίσης, θα παρουσιαστούν η μεγάλου μήκους ταινία "Χρυσόσκονη" της Μαργαρίτας Μαντά, τα μικρού μήκους φιλμ "Ρυτίδες και Όνειρα" της Γωγώς Πετραλή, "Partners" της Ιωσηφίνας Μαρκαριάν και "Σε βλέπω, με ακούς;" του Θοδωρή Αδάμου και η ταινία βίντεο αρτ "Theme from autumn drizzle" της Γεωργίας Τουλιάτου.

Produced by