03
ΦΕΒ

Εμπορική Τράπεζα: Νέο επενδυτικό πρόγραμμα "EmporikiΕισόδημα+"


Σε νέα έκδοση του επενδυτικού προγράμματος "EmporikiΕισόδημα+", το οποίο ανήκει στη σειρά προγραμμάτων εφάπαξ καταβολής τύπου Unit Linked, προχώρησε η Εμπορική Τράπεζα.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το "EmporikiΕισόδημα+, 4η Έκδοση" εξασφαλίζει 100% το κεφάλαιο στη λήξη της επένδυσης, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα για υψηλό ετήσιο εισόδημα.

Συγκεκριμένα, το "EmporikiΕισόδημα+, 4η Έκδοση" έχει 10-ετή διάρκεια και μπορεί να δεχθεί την επένδυση οποιουδήποτε ποσού από 5.000 ευρώ. Η επένδυση τοποθετείται σε Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ένα ειδικό ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Eurostoxx50. Έχει ετήσια σταθερή απόδοση 2,50% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης έως και 7,30% από τον τρίτο χρόνο και μέχρι τη λήξη της επένδυσης. Η απόδοση αποδίδεται στον πελάτη κάθε χρόνο και καταβάλλεται στον λογαριασμό του.

Εγγυητής του ομολόγου στο οποίο βασίζεται η επένδυση, είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Credit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου στη Γαλλία , γεγονός που παρέχει στον πελάτη πρόσθετη προστασία και ασφάλεια των κεφαλαίων του.

Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά στα Καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας μέσω προεγγραφών που διαρκούν από τις 31 Ιανουαρίου έως και 25 Φεβρουαρίου 2011.

Produced by