27
ΔΕΚ

Κλειστά τα αεροδρόμια στη Νέα Υόρκη


Κλειστά σήμερα ως τουλάχιστον τις 16:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδος) θα παραμείνουν τα αεροδρόμια στην Νέα Υόρκη, λόγω της χιονοθύελλας, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας FAA.

Συγκεκριμένα, τα διεθνή αεροδρόμια Τζ.Φ. Κένεντι και Λα Γκουάρντια στη Νέα Υόρκη, όπως και αυτό του Νιούαρκ, στο γειτονικό Νιού Τζέρσεϊ, έχουν κλείσει από το πέρασμα χθες χιονοθύελλας που συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους σε όλην την περιοχή.

Χιλιάδες ταξιδιώτες αντιμετώπισαν καθυστερήσεις στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, αλλά σύμφωνα με τη FAA η κατάσταση βελτιώθηκε στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, όπου ξανάνοιξαν κυρίως τα αεροδρόμια της Φιλαδέλφειας και της Βοστόνης.

Το αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης ήταν ανοιχτό σήμερα, αλλά είχαν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις της εταιρείας Southwest σε αυτό.

Παράλληλα οι ταξιδιώτες που ανέμεναν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς μπορούν εκ νέου να ταξιδέψουν σήμερα κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, έπειτα από τη διακοπή για 13 ώρες των δρομολογίων των τρένων μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Βοστόνης λόγω της χιονοθύελλας, ανακοίνωσε η σιδηροδρομική εταιρεία Amtrak.

Τα δρομολόγια , τα οποία είχαν διακοπεί στις 17:00 τοπική ώρα χθες Κυριακή, ξανάρχισαν σήμερα στις 06:15 τοπική ώρα (13:15 ώρα Ελλάδος), αλλά με περιορισμένο ρυθμό.
Produced by