27
ΑΠΡ

Wall: Ανοδικά τα futures εν αναμονή της Fed(upd)


Ανοδικά κινούνται τα παράγωγα της αμερικάνικης κεφαλαιαγοράς με τους επενδυτές να αναμένουν τις ανακοινώσεις της Fed για την νομισματική της πολιτική καθώς και την συνέντευξη του προέδρου της Fed, Ben Bernanke , μια ημέρα μετά την άνοδο των βασικών δεικτών σε υψηλά ετών.

Στον Standard & Poor’s 500 τα παράγωγα ενισχύονται κατά 4,9 μονάδες στις 1.345.8 μονάδες, στον Nasdaq 100 σημειώνουν άνοδο κατά 14 μονάδες στις 2.398.75  μονάδες και στον Dow Jones Industrial Average καταγράφουν κέρδη κατά 29 μονάδες στις 12.547 μονάδες.

Η Fed αναμένεται να συνεχίσει την ίδια νομισματική της πολιτική με στόχο τα επιτόκια να παραμείνουν μεταξύ του 0% και του 0,25% και να διατηρήσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων 600 δισ. δολαρίων έως το τέλος του Ιουνίου.

Στο μέτωπο των μακροοικονομικών στοιχείων, ενισχύθηκαν κατά 2,5% οι παραγγελίες διαρκών αγαθών τον Μάρτιο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Υπ.Εμπορίου. Οι παραγγελίες σημειώνουν άνοδο για τρίτο συνεχή μήνα. Τον Φεβρουάριο είχαν αναθεωρηθεί ανοδικά κατά 0,7%. Οι οικονομολόγοι έκαναν λόγο για άνοδο κατά 3%.

.
Produced by