25
ΦΕΒ

ΞΕΕ: Περιφερειακό γραφείο στο Ηράκλειο της Κρήτης


Το κύριο περιφερειακό γραφείο του στο Ηράκλειο της Κρήτης ίδρυσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γιώργος Τσακίρης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Ηράκλειο, θα ακολουθήσει και η ίδρυση άλλων περιφερειακών γραφείων του ΞΕΕ σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

«Η εξωστρέφεια το Επιμελητηρίου αποτελεί μονόδρομο προκειμένου, να υπάρχει άμεση επαφή με τα χιλιάδες μέλη του», τόνισε, ενώ προσέθεσε πως χρειάζεται μια μεγάλη συμμαχία, του πολιτικού προσωπικού, της δημόσιας διοίκησης, των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και όλων όσοι επηρεάζουν το χώρο, προκειμένου ο τουρισμός να αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

«Ως πρώτο βήμα για την ενεργοποίηση αυτής της κοινωνικής συμμαχίας, το ΞΕΕ προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου sub-brand για τον ελληνικό τουρισμό, του "ελληνικού πρωινού" με το οποίο το ΞΕΕ φιλοδοξεί να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν και συγχρόνως να το διασυνδέσει με τις τοπικές κοινωνίες και τον πρωτογενή τομέα», συμπληρώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Produced by