03
ΜΑΡ

Ζητούν να παραμείνουν σε ισχύ οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ


Να παραμείνουν σε ισχύ οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου ζητούν με επιστολή που απέστειλαν προς τον Πρωθυπουργό εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της Ρόδου, ύστερα από συνάντηση που είχαν.

Στην επιστολή τους οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων εκφράζουν την ανησυχία και τους προβληματισμούς τους για το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων, κατά 30%, συντελεστών ΦΠΑ, επισημαίνοντας ότι εφόσον υπάρξει εξομοίωση τότε θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες στις τοπικές οικονομίες και σημαντική αύξηση του κόστους διαβίωσης για τους κατοίκους των νησιών.

Ζητούν μάλιστα την παρέμβαση και τη δέσμευσή του Πρωθυπουργού για να διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές

Την επιστολή υπογράφουν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Κώστας Χρυσοχοίδης , ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Ιάκωβος Γρύλλης , ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Μ. Μιχαήλ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου κ. Κώστας Σαρρής.

Produced by