09
ΜΑΡ

Ζήτησε… κατανόηση από όλους ο Πρόεδρος


Για δύσκολες μέρες που περνούν οι Έλληνες, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας , υποδεχόμενος στο προεδρικό μέγαρο το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ .

«Επειδή παρακολουθώ τα όσα γίνονται, βλέπω και τις δυσκολίες που έχετε εσείς, που είστε ένα δυναμικό κομμάτι μία εργαζόμενης τάξης. Εύχομαι να είναι τέτοιες οι συνθήκες, που να υπάρξει εκ μέρους της κυβέρνησης κατανόηση για τα προβλήματα που θέτετε», είπε ο κ. Παπούλιας, ο οποίος ωστόσο, αν και αναγνώρισε ότι η ΑΔΕΔΥ επιδεικνύει θέληση συμβιβασμού για ορισμένα πράγματα, άφησε αιχμές για τη στάση των συνδικάτων σε κάποιες περιπτώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…είστε και ανυποχώρητοι σε ορισμένα, τα οποία πλέον δεν μπορούν να πάνε περισσότερο πίσω».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος τόνισε ότι «ήδη έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια από την πλευρά των μισθωτών για νέες και δραματικές περικοπές στα εισοδήματα», συμπληρώνοντας ότι «δεχόμαστε απίθανες επιθέσεις σε μια εποχή που θα έπρεπε να υπάρχουν κανόνες ή να δημιουργηθούν κανόνες εκεί που δεν υπήρχαν για τη Δημόσια Διοίκηση. Δεν πηγαίνουν τα πράγματα με τη σωφροσύνη που θα περίμενε κανείς την ώρα της κρίσης».
Produced by