28
ΜΑΡ

ΣΕΒ, Δασκαλόπουλος: Δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου


Δεν αποκλείει την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους η ΕΕ, αλλά μας δίνει μια ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος . Ειδικότερα:

«Το ευνοϊκό για την Ελλάδα επικάλυμμα των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24-25ης Μαρτίου δεν πρέπει να μας δημιουργεί αυταπάτες. Όχι μόνο γιατί η χώρα μας καλείται πλέον, αν θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη , να τηρήσει απαρέγκλιτα ένα δρακόντειο χρονοδιάγραμμα στόχων και μέτρων.

Η πρόβλεψη, για πρώτη φορά, διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους ενός κράτους - μέλους αν η πορεία του αποδειχθεί μη βιώσιμη, δείχνει ότι η Ευρώπη δεν αποκλείει την αποτυχία της προσπάθειας αλλαγής στην Ελλάδα. Και προετοιμάζεται γι’ αυτήν-- δίνοντας μας ταυτόχρονα μία τελευταία ευκαιρία να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες.

Δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου για μισόλογα και μισές δουλειές. Ο τόπος καλείται σήμερα να αποδείξει ότι διαθέτει μία κυβέρνηση πεπεισμένων για τη σκληρή αναγκαιότητα της αλλαγής και ικανών να τη φέρει αποφασιστικά εις πέρας. Διαφορετικά, μία πολύ σκληρότερη πραγματικότητα περιμένει το σύνολο του λαού μας.»


Produced by