13
ΔΕΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς


Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, ενόψει της συζήτησης του προυπολογισμού στη Βουλή, θα έχει σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς , ο οποίος θα μιλήσει και σε δείπνο που συνδιοργανώνουν Επιμελητήρια.

Η σύσκεψη θα γίνει στη 17.00 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και θα συμμετέχουν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ : ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Δύομιση ώρες αργότερα ο κ Σαμαράς θα μιλήσει σε δείπνο που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.

Produced by