03
ΙΑΝ

Κατηγορώ της αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής


Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Για επικοινωνιακό και όχι ουσιαστικό "πόλεμο" κατά της φοροδιαφυγής μέμφεται την κυβέρνηση ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

O κ. Καράογλου υπενθυμίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων έχει προτείνει τη δημιουργία ενός μόνιμου και αυτόματου μηχανισμού συμψηφισμού οφειλών προς και από το Δημόσιο .
 

«Oι εξαγγελίες της κυβέρνησης για κυνήγι της φοροδιαφυγής από τη μία είναι αποπροσανατολιστικοί λεονταρισμοί και από την άλλη σηματοδοτούν το άγριο κυνήγι των λαϊκών στρωμάτων που αδυνατούν να καταβάλουν τους φόρους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ Για άλλοθι της κυβέρνησης για την εφαρμοζόμενη πολιτική , που επιλέγει να φοροαπαλλάσσει «νόμιμα» τις μεγάλες επιχειρήσεις και να μην εισπράττει παρά ελάχιστα, ρίχνοντας τα βάρη αποκλειστικά στα γνωστά υποζύγια, δηλαδή τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ .

Produced by