07
ΙΑΝ

Παρέμβαση Μητσοτάκη για την κρίση


Παρέμβαση από τα Χανιά για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης έκανε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι πάντα έλεγε την αλήθεια στο λαό, όσο κι αν ήταν δυσάρεστη, και πως ως πρωθυπουργός εφάρμοσε πολιτική που προκάλεσε αντιδράσεις και που σήμερα, σημειώνει, όλοι δέχονται ότι είναι σωστή. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε παράλληλα αισιόδοξος ότι είναι στο χέρι μας να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή από την κρίση.

Συγκεκριμένα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στον Ελληνικό λαό έλεγα πάντοτε την αλήθεια οσοδήποτε και αν ήταν δυσάρεστη και όταν ο λαός μου έκανε την τιμή να με εκλέξει πρωθυπουργό εφάρμοσα μια πολιτική που τότε προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Σήμερα όμως όλοι δέχονται ότι είναι σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν .

Αυτή τη μεγάλη μέρα της χριστιανοσύνης θα ήθελα να πω στον Ελληνικό λαό μερικές απλές αλήθειες .Το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι μήνυμα αισιοδοξίας, αντιμετωπίζουμε μεγάλες δυσκολίες που δεν είναι όμως ανυπέρβλητες, στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή από ότι ήταν πρωτύτερα, αυτό αποτελεί το κοινό μας χρέος και αυτό πρέπει να υπάρχει στη συνείδηση του καθενός και δεν είναι πρόβλημα μόνο των κυβερνώντων, είναι πρόβλημα και των κυβερνωμένων, είναι πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας».

Produced by