07
ΙΑΝ

Μπακογιάννη: Κρίσιμο τρίμηνο εν όψει για τη χώρα


 Κρίσιμο για την Ελλάδα το επόμενο τρίμηνο, όπως υποστήριξε η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας σε εκδήλωση απόψε στα Χανιά κατά την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του κόμματός της, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως «ο τόπος περνά πολύ δύσκολες ώρες, η Ελλάδα το επόμενο τρίμηνο θα δώσει τις πιο δύσκολες εξετάσεις που μπορεί να δώσει, είναι βέβαιο ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αλλά κυρίως, στις προκλήσεις των καιρών, παλινωδεί και κάθε μέρα αλλάζει άποψη, κλασσικό παράδειγμα αυτό που συνέβη προχθές με το ΦΠΑ».

«Είναι αδιανόητο η Ελλάδα να δίνει την μάχη, να ζητάμε από τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους να μην φοροδιαφεύγουν - ορθώς, και το κράτος από την άλλη μέρια να εμφανίζεται ως ο μεγαλύτερος μπαταχτσής της Ευρώπης.

Είναι αδιανόητο από την μια μεριά, να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του και από την άλλη μεριά, οι μηχανισμοί του να φαίνονται τελείως ανίκανοι να εισπράξουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν.

Είναι αδιανόητο, σήμερα που μιλάμε, κανείς να μην έχει σκεφθεί ότι η πρωτογενής παραγωγή, είναι αυτό το οποίο πρέπει να στηριχθεί, ότι ο αγροτικός κόσμος πρέπει να στηριχθεί και ότι η ανεργία , προέρχεται από τους επιχειρηματίες».


Στο πλευρό της κ Μπακογιάννη ήταν οι βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Λεύτερης Αυγενάκης, καθώς και οι, Αρχοντούλα Ναναδάκη, Στέλιος Νικηφοράκης και Μανώλης Κελαϊδής, που στις Εθνικές εκλογές του 2009, ήταν υποψήφιοι βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.
Produced by