09
ΙΑΝ

Ε. Βενιζέλος: «Οι Εξεταστικές δεν προσφέρουν τίποτα»


 Την χρησιμότητα των Εξεταστικών Επιτροπών εν γένει στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων αμφισβήτησε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» και προσθέτοντας τη φωνή του σε όσους τάσσονται ειδικότερα κατά της σύστασης Εξεταστικής για την Οικονομία.

«Οι Εξεταστικές Επιτροπές δεν προσέφεραν τίποτα στο παρελθόν, κάθε κόμμα βγάζει το δικό του πόρισμα και δεν γίνεται ποτέ πραγματική συζήτηση για το τι συνέβη και φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού» σημειώνει ο κ. Βενιζέλος, αντιπροτείνοντας τη σύσταση Κοινοβουλευτικής Διακομματικής Επιτροπής, αποστολή της οποίας θα είναι να αναλύσει το παρελθόν και να μελετήσει τις προτάσεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Πάντως ο υπουργός Άμυνας ασκεί έντονη κριτική στη Ν.Δ., τονίζοντας ότι «είναι εκτός θέματος. Έχει ο κ. Σαμαράς την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στις παραμονές μιας εναλλαγής και ότι έρχεται ξανά η Ν.Δ. στα πράγματα, να σώσει τη χώρα, αυτή την αίσθηση σού δίνει. Αυτό όμως είναι μια προσέγγιση εκτός τόπου και χρόνου».

Παράλληλα, τονίζει ότι το 2007 στήριξε τον Γιώργο Παπανδρέου με στόχο να διασφαλιστεί η ενότητα του ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει τη στενή συνεργασία του με τον πρωθυπουργό από τη θέση του υπουργού Άμυνας.

 

Produced by